Ahoj doubleB-doubleC-áci!! Akce BBCC
Dobříš

BBCC

se koná dne : 21. 11. 1998

Ahoj lidi,
ještě jste ani nedočetli History of Jevany a už je tu pozvánka na další akci
BBCC  - v pořadí již 19. akci s názvem Dobříš, která je opět pouze jednodenní a koná se v  sobotu 21. listopadu v okolí již zmíněného brdského městečka.

Srazy a vše co s tím souvisí:  
vzhledem k tomu, že všichni vědí, kde leží Dobříš (alespoň to předpokládáme a kdo neví, ať hledá na jih od Prahy) a rovněž doufáme, že každý ví, jak se na Dobříš jede (pro neznalé je to dálnice na Příbram a Strakonice), bude SRAZ až na Dobříši cca 1km po sjezdu z dálnice na Dobříš. Z dálnice tedy odbočíte, za hvízdotu pneumatik jedete po dvou kolech mírné serpentinky pak mírný skopec až vjedete do Dobříše. Na úpatí skopce je železniční přejezd, který je proslavený tím, že v jeho blízkosti kdysi projela lokomotiva barákem a zanechala po sobě ve zdi
velkou … (hádejte co!). Na tomto železničním přejezdu raději nezastavujte, ale přejeďte jej a těsně za ním je prostranství, kde se dá parkovat, kde se dobře uvidíme a kde se tedy srazíme v 
sobotu 21. 11. v 9:45.  
Odtud se přemístíme na hezčí místo, kde budeme parkovat - POZOR ne na náměstí, ale poblíž náměstí u Rondošáků (to není restaurace).

Trasa, ...:

Jídlo, pití - zkrátka péče o naše hladové žaludky:

Co nesmíte zapomenout:

Na co si můžete vzpomenout:

Všechny možné dotazy i nedotazy vám zodpovíme na známých číslech a mejlech, pokud možno dejte vědět, kdo pojedete a kdo ne (ať víme na koho máme na srazu čekat) a v sobotu AHOJ !!!

Jirka Kr. (námět) 
a Honza + Vrstevnice (realizace)


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
31.07.2002 10:34