Ahoj doubleB-doubleC-áci!! Akce BBCC
Tubož II.

BBCC

se koná ve dnech : 4.–6. 9. 1998

Úvod:  
Milé
lidi, milí lidé*,  
Na pátek až neděli 4. – 6. 9. máme naplánován výlet na Kokořínsko opět do Tubože.
Sice lehce porušujeme zásadu jezdit stále někam jinam, ale někteří z nás (Rajče) pod vlivem místní krásné přírody vznesli návrh spatřit tuto lokalitu ještě v lehce podzimním hávu.

Sraz:
je v pátek 4.9. v 18:00 na stejném místě jako (kdysi dávno) 1.května 1998 v Kobylisích na konečné tramvají č. 14 a 5. Tato konečná je na konci ulice Klapkova. Tam je stánek s občerstvením. Přejedete křižovatku a vpravo je cesta (již polní), která vede k lesu a kde se dá dobře zaparkovat. No a tam máme sraz.
Cesta je jednoduchá: od Bulovky ulicí Zenklova, Nad Šutkou, na Kobyliské náměstí a dále rovně nahoru ulicí Horňátecká. Nahoře to je.  
Protože spousta lidí už cestu zná a navíc třeba nechce jet v koloně, pojede možná samostatně, tzn. že na tento sraz nepřijede. Kdo přijede na sraz, nechť mi to prosím sdělí(, abychom na něj počkali).
Sraz pro ty, co přijedou až v sobotu: na dvorku tubožského pensionu u kávy v 9:30

Cesta:
 
Pro ty, kteří pojedou samostatně nebo zabloudí nebo se opozdí nebo chtějí mít zkrátka jasno, je cesta následující:  
Mělník, Kokořínský důl, Vojtěchov, Ráj, Konrádov, Tubož - zde máme zajištěno ubytování v pensionu (na křižovatce u rybníka), jenž NEnese překvapivě žádný název. Odnikud ze silnice žádný nápis není vidět, ale nic jiného v okolí stejně není. Cesta od okraje Prahy by měla trvat +- jednu hodinu.

Nudné technické detaily:

S sebou:
Protože počet účastníků akce zajisté silně převýší počet lůžek, prosíme, abyste si vzali spacák a karimatku. 
Hudební nástroje jsou snad již samozřejmostí.

Jídlo a pití:
Večeře i snídaně nám udělají - platí se zvlášť. Začíná se páteční večeří. Při sobotním výletě by se měly vyskytnout hospody, kde se naobědváme. Opatrně tedy říkám, že svačinka není až tak nutná. V sobotu večer se budou grilovat nebo opékat na ohni uzené kuřecí pochoutky, což s chlebem připraví a přiveze pro všechny Vrstevnice - kdo chce ještě něco k tomu (zeleninu apod.), nechť si to přiveze. Pivo (lahvové) a různá nealka prodává šéf přímo v pensionu.

Poznámka:
Pepa objednal celý pension pro BBCC - jasně, co se tam má kdo co montovat, když tam bude BBCC ! Po zjištění předpokládaného počtu účastníků jsem přesvědčen, že by se tam stejně nikdo další nevešel. A pokud ano, byl by ušlapán davem členčat, členek a  členů a BBCC.

                                                                                                          Honza

* nehodící se oslovení škrtněte


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
30.07.2002 15:50