Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
Saloon I.

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC

se koná dne : 9.11. 2005
Přátelé,
ve středu 9. listopadu 2005 zahajujeme pravidelnou akci Saloon BBCC, která bude pokračovat každou první středu v měsíci a bude vždy ten den v poledne členům BBCC připomenuta houkáním sirén v celé Praze.
 
Zahajovací Saloon BBCC se koná v salónku Restaurace Sparta, Nad Královskou oborou 11, Praha 7 (viz pokyny a plánek níže) od 19:00 hod. Pobyt je možný do zavíračky 23:00 hod, vaří se cca do 22:00 hod, točí se Gambáč 10° (18,50 Kč) a Plzeň 12°. Kytary sebou.
 
Smyslem Saloonu BBCC je pravidelné setkávání členů klubu a přátel, plánování a příprava akcí, diskuse o činnosti klubu, předvádění fotek a videa, vyřizování osobních účtů, společné muzicírování atd. Očekáváme, že na půdě Saloonu BBCC bude vznikat plán akcí a určení jejich garantů a budou se za tepla řešit ožehavé problémy. Pro každý Saloon BBCC by mělo být stanoveno klíčové téma k vyřešení.
 
Na prvním zahajovacím Saloonu BBCC tedy předpokládáme 
 
První Saloon BBCC pořádáme v Restauraci Sparta, pokud ale nebude vyhovovat prostředí nebo dostupnost, lze Saloon BBCC lokalizovat jinam. Podmínkou je samostatný salónek, kde uslyšíme vlastní slova a nebudeme se dusit kouřem. Dobrá kuchyně je také podstatná.
 

Za přípravný výbor Saloonu BBCC
Šlapej dál !
odkaz naBrzi

 
Jak se dostanete do Restaurace Sparta:
Metrem A do stanice Hradčanská nebo metrem C do stanice Vltavská, pak tramvají č. 1, 8, 15, 26 do stanice Letenské náměstí a pěšky ulicí Šmeralova až na konec na roh s ulicí Nad Královskou oborou. Viz mapa:


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
04.11.2005