Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
ŽelHo

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC

se koná ve dnech : 30.9. – 2.10. 2005

Milí přátelé, 
Dovolte, abych vás pozval na víkendovou akci fixovanou v kalendáři
BBCC 2005 a situovanou do samého středu Železných hor, k Sečské přehradě, která proběhne od pátku 30.9. do neděle 2.10. 2005. 
Mám nachystané dva odpočinkové výlety (každý cca 40km), které nás v poklidném tempu nastupující podzimní melancholie provedou chloubami kraje. 

Pro maximální zjednodušení logistiky akce navrhuji ubytování v trojmístných chatkách kempu "U letadla" u Sečské přehrady, které si můžete individuálně rezervovat na telefonním čísle: 469676134 - cena je lidová: 350 Kč za trojchatu a noc, případně +100 Kč za polopenzi. Sociální zařízení je k dispozici v hlavní budově, kde se také nachází restaurace pro snídaně a případně večeře a společenský program. Oběd se předpokládá v sobotu i v neděli v restauraci vybrané cestou. U správce kempu je předběžně pod heslem BBCC rezervováno šest trojchat (o číslech 63-68), které si můžete individuálně objednat. My s Editou budeme mít v chatce asi volno, a tak zveme kohokoli lichého k nám. Je pravděpodobné, že bude možné ubytovat i větší počet zájemců, byť hrozí koincidence se Stříbrnou přilbou v Pardubicích, která má vliv i na obsazenost tohoto kempu.
Prosím případné zájemce, aby se mně ozvali, už teď se mohou těšit...
 ...na další podrobnosti [nebudou],
 ...na cestovní instrukce: mapa+itik,
 ...na plánky tras [rozdám na místě].

Zdraví odkaz naJarouš


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
12.09.2005