Brtsch fotky |
Borek Stoupa - oslava 60in |
restaurant Suterén |
|
menu:
Amuse Bouche – špízek caprese, olivy zelené velké, brusceta s rajčaty a bazalkou
Chody:
Vitello tonnato s rukolou a kapary
Bouillabaisse – rybí polévka, kruton a Aioli
Filet mořského vlka se salátem a beure blanc omáčkou
Citronový sorbet (koule) zalévaný vodkou
Zvolna pečená marocká jehněčí kýta a tajine omáčka se zeleninou, basmati rýže s piniemi a brambory
Narozeninový dort + malý dort take away, nápis 60 + jiskřící fontána
Víno:
Prosseco
Sauvignon Blanc – Nový Zéland Marlborow
Miguel Merino – Rioja
přejít
na
Brtsch/hlavní |
webmaster: Honza Brtsch - kontakt |
Poslední úpravy stránky: 02.07.2015 |