Akce v roce 2009

Brtsch

Pro BBCC

kdy název pozv hist map foto kde kam kudy nocleh clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostičí to jak to poznámka bude?
bylo?
7.-14.3. Montafon X. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci čekáme, až bude... není a nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Vorarlberg - Rakousko pensiony clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiToni lyžo-prkno jubilejní sněho - klouzačo - kráječská (a už ne smýkačská, jak správně podotkla Irena) akce bylo :-)
18.4. OkoBrBeBu XII. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTORY z akce není a nebude clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce už zase na Okoř doma clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch, clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr cyklo tradičně již potřinácté bylo :-)
23.-24.5. ArktNeMiAleAno clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci čekáme, až bude... clickni si na mě - a ukážu ti MAPy / trasy akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Svučice (Jižní Čechy) u Gábiny clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiGábina cyklo historicky první a už ne moc arktický večírek bylo :-)
18.-21.6. PoVětrníky clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci čekáme, až bude... clickni si na mě - a ukážu ti MAPy / trasy akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Valašsko - Hostýnské vrchy pension clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJája+Brtsch cyklo inspirace naclickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiwww.povetrnik.cz bylo :-)
24.-25.10. Plaketa clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti KDO se akce účastnil clickni si na mě - a ukážu ti MAPy / trasy akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Vojníkov, Vráž chata clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch destičko-pěšo vsazení plakety BBCC do kamene bylo :-)
8.11. Solopiyskiy není a nebude čekáme, až bude... clickni si na mě - a ukážu ti MAPy / trasy akce není a nebude cestou na Karlštejn jsme se zasekli... ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch cyklo každý píše jiné i/y, tak raději píšu Solopiyskiy bylo :-)
5.12. MiVaSi XI. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTory hlavně z odpolední části na Cibulce clickni si na mě - a ukážu ti MAPku clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Praha - Cibulka, Zlatý důl ne clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiVr, clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch pěšo-společensko   bylo :-)

vzkazy:

nápověda:
 co se stane, když clicknu na nějakou ikonu,
 co znamenají ti různí smajlíci

poznámka:
 na stránkách akcí
BrtschProBBCC vystavuji akce, které organizuji já nebo někdo, s kým se dohodnu, že jeho akce zde bude vystavena. Anebo někdo jiný :-)


přejít na Brtsch/hlavní
nebo na Brtsch/akce

nebo na BrtschProBBCC/hlavní
nebo na BrtschProBBCC/akce
nebo na BBCC/hlavní

webmaster: Honza Brtsch - kontakt

Poslední úpravy stránky: 18.05.2012