Akce v roce 2018

Brtsch Pro BBCC

kdy název pozv hist map foto kde kam kudy nocleh clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostičí to jak to poznámka bude?
bylo?
28.4.-1.5. NePoAniMuk     clickni si na mě - a ukážu ti MAPy / trasy z akceclickni si na mě - a ukážu ti MAPy / trasy z akce clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Nepomucko pension "S" clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiIrena PP cyklo   bylo :-)
  OkoHoBu XVII.         Okoř doma clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch? cyklo už zase na Okoř, ach jo možná bude, ale zatím se neví, zatím se spí...
  HoOh         Horní Ohře pensiony clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiJája? cyklo trochu natěžko možná bude, ale zatím se neví, zatím se spí...
  Už se známe         PPaseky chalupa PP? dětsko pokračování akcí Poznejme se možná bude, ale zatím se neví, zatím se spí...
21.9. 21iny BBCC clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci     clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce Charleston doma clickni si na jméno za mnou - a ukážu ti podrobnostiBrtsch slavičo aneb Voko bere bylo :-)
16.12. MiVaSi XV. clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci     clickni si na mě - a ukážu ti FOTKY z akce BeCoolnička doma Gábina díťo-slavičo   bylo :-)

nápověda: a co se stane, když clicknu na nějakou ikonu?, a co znamenají ti různí smajlíci?

vzkazy                                    přidej prosím svůj vzkaz clicknutím na Přidej zprávu v ShoutBoardu:

 


poznámka: na stránkách akcí BrtschProBBCC vystavuji akce, které organizuji já nebo někdo, s kým se dohodnu, že jeho akce zde bude vystavena. Anebo někdo jiný :-)

přejít na Brtsch/hlavní
nebo na Brtsch/akce

nebo na BrtschProBBCC/hlavní
nebo na BrtschProBBCC/akce
nebo na BBCC/hlavní

webmaster: Honza Brtsch - kontakt

Poslední úpravy stránky: 09.01.2019