Ahoj BíBíCíCáci!! Akce BBCC
Burčák II.
aneb Zpijeme si choboty do němoty

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC


se koná od čtvrtečního poledne 28. 9. do neděle 1. 10. 2006.

 
Po dlouhých šesti letech opět navštívíme vinařskou oblast na Pálavě. Fotogalerie z úspěšné akce BBCC Burčák I. v roce 2000 v Perné je zde (skenované fotky). Tentokrát budeme ubytováni v Pasohlávkách u Novomlýnských nádrží:
 
       
 
Opět jako minule je to čtyřdenní akce. Čtvrtek 28. 9. je státní svátek (Sv. Václav), takže na čtyři dny volna stačí pouze jeden den dovolené (tj. pátek 29. 9.). Sraz je ve čtvrtek v poledne 28. 9. 2006. Tradičně se na nikoho nečeká! Podrobný popis cesty autem z Prahy do Pasohlávek je zde.
 
Ubytování budeme v Autokempu Merkur Pasohlávky. Cena za osobunoc je 220,- Kč. Zálohu ve výši 50% celkové částky za  ubytování pošlete prosím jako obvykle na účet BBCC: 223256329/0800. Jako variabilní symbol použijte prvních šest čísel vašeho rodného čísla a do zprávy pro příjemce uveďte heslo "burcak". Zálohu a přihlášku pošlete nejpozději do 31. srpna 2006. Pokud záloha do tohoto termínu nebude na účtu BBCC, nebudete mít rezervované ubytování.
 
Trasy připraví starači na všechny čtyři dny. Zatím je to překvapení, ale vemte si sebou pasy nebo nové občanky (tj. průkazy) a pár €. V sobotu večer od 19 do 23 hod. bude ochutnávka burčáku ve sklípku (cca 400 m od ubytování). Burčák bude speciálně připraven pro nás, čili jeho vyzrání bude načasováno na sobotní večer. Vstupné je 300,- Kč na osobu a zahrnuje občerstvení (klobásy, sýry, domácí zabíjačka atd.) a neomezenou (!) konzumaci burčáku. Děti slevu nemají, protože jak víme burčáku vypijí nejvíce.
 
Přihlášení jsou:
Markéta, Ctibor, Marcela, OAJ, Brzi, Jarouš, Edita,
celkem 7.
 
Další informace budeme průběžně doplňovat.
 
 
Šlapej dál !

>>> Uzavřeno <<<

starači: Markéta, Ctibor

 

odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správci stránky: Brzi, OAJ naposledy upraveno:  06.09.2006