Statistika
Planá IV
(u Standy Mareše)

  odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz BBCC


se konala od 4 do 6. srpna 2006

Účastníci : Brzi, OAJ, Marcela, Ciboušové (a kocour), Čiháci (Vláďa a Jarka), Standa Mareš (jako hostující cyklovůdce)  = 8  (a kocour)

 
4.8. Pátek                příjezd
5.8. Sobota             61,02 km - 3 hod. 25 min. : Planá - Želeč - Hlavatce - Bechyně - Dobronice - Malšice - Planá (Čiháci tento den nejeli)
6.8. Neděle             28,71km - 1 hod. 14 min. : Planá - Dlouhá Lhota - Krtov - Choustník - Skopytce - Borek - Planá
 
Celkem :                 89,73 km

Sobotní večer jsme věnovali úvodním rozhovorům týkajících se otázek zajímajících všechny strany. Večer končil před třetí hodinou ráno. V sobotu jsme čile vyrazili na kola s výjimkou Čiháků, kteří pod vlivem dojmu z převalující se oblačnosti šli raději nostalgicky zkoumat město Tábor. Trasa byla jako obvykle dokonalá. Počasí sledovalo náš program a déšť se spouštěl prakticky jen ve chvílích, kdy jsme něco požívali v nějaké hospůdce. Večer bylo hlavním bodem programu místně obvyklé grilování panenek a požívání dalších zajímavých kulinárií. V neděli byla sice z počátku naše cyklistická morálka dost pokleslá, ale i tak jsme čile vyrazili na kola. Tentokrát jen na kratší, ale stejně dokonalou trasu. I v neděli počasí sledovalo náš program a déšť (dá se říct, že chvílemi přímo chcanec) se činil hlavně ve chvílích, kdy jsme byli kryti střechou restauračních a jim na roveň postavených zařízení. Cesta auty do Prahy se odehrávala již ve vytrvalém dešti. Stejně tak vykládání výbavy. Prostě : Nádherné dny.

Zapsali OAJ a Brzi.


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správci stránky: Brzi, OAJ naposledy upraveno:  06.08.2006