Ahoj doubleB-doubleC-áci!! Akce BBCC
Počátky IV.

BBCC

se koná ve dnech : 10.-12.10. 2003

Úvod:
Tak zase po roce do Počátek, tentokrát určitě bez hub, jestli bez deště,  to nelze zaručit, holt musíme se smířit s tím, že sem tam může letos i zapršet. Akce začíná v pátek večer nebo odpoledne  a končí v neděli 12.10.2003. 

Program:

pátek: příjezd pro ty, kteří chtějí být na místě už od pátku. Já s Pepou počítám, že budeme na místě mezi 16.00-17.00.

sobota: oblíbená trasa do Telče  (jsou různé možnosti, jak se do Telče dostat, trasa může být kratší i delší, po silnici nebo terénem), dohodneme se na místě a podle počasí a nálady. Odjezd by měl být nejdéle v 10:30! To znamená, že by měl být plánovaný na 10:00!

neděle: oblíbená cesta nach Dresden přes Žirovnici (kratší výlet, běžně spojený se sběrem hub, tentokrát asi rychlejší a se zastávkami jen v hospůdkách)

Cesta na akci:
(ti, kteří již Počátky a penzion Zmeškal navštívili, mohou v klidu tuto pasáž přeskočit.)
pro ostatní: z Prahy po dálnici D1 směrem na Brno až na 91km, kde je sjezd na Humpolec.
Na sjezdu zabočit doleva  na směr Pelhřimov, skrz Pelhřimov projet v podstatě rovně směrem na J. Hradec a u benzínové stanice ostře doleva na Horní Cerekev. Dále by měly být značené již Počátky. Takže postupně projedete Rynárec, Houserovku, Janovice, Veselou, Polesí a další jsou již Počátky. Cesta trvá asi hodinu a tři čtvrtě, ale je lepší mít trochu rezervu. Penzion Zmeškal: ten se najde poměrně jednoduše – po příjezdu do Počátek – na první křižovatce (hřbitov vlevo) – dáte na stopce přednost úplně všem směrům a pojedete rovně po dlážděné ulici   Horní ul. - na konci vlevo je dům, kde je dole samoobsluha se jménem Zmeškal a v prvním patře penzion (několik pokojíčků, postýlek, záchůdků, apod.). Jste tedy na místě! Pokud zapomenete skoro všechno, zkuste si zapamatovat, že se jedná o Počátky u Jindřichova Hradce a jméno Zmeškal (to by mělo stačit)!

Ubytování:
postýlky (asi 15-17x), podlaha většinou s kobercem (počet si netroufám odhadnout), podlaha bez koberce, se zahradou bych moc nepočítala, jednak kvůli počasí a jednak není v poslední době příliš opečovávaná. Myslím, že i tentokrát zvolím metodu, kdo přijede dřív, ten si může postýlku obsadit! Kdo přijede později, může si obsadit, co zbyde, nebo za úplatu někoho přesunout z postýlky někam jinam! To už záleží na každém z Vás.

Cena:
za postýlku za celý pobyt je 100,-Kč
spaní na zemi 50,-Kč
spaní mimo penzion 0,-Kč

Cena penzionu je stále ještě dost vysoká a já zbytek uhradím z fondu, který mám jako vlastník a který stejně jako již roky předcházející, nestačím vyčerpat, protože trávím většinu času na akcích BBCC!

Jídlo a pití:
zákaz požívání přivezených potravin a alkoholu – povinný nákup v samoobsluze!

Ještě zjistím, jak bude v těchto dnech otevřeno, abychom nakonec nezůstali o hladu a žízni!

Otvírací doba samoobsluhy:
Pátek 8:00-19:00
Sobota 7:00-12:00
Neděle 8:00-11:00   

Kontakt - telefony na Dorku:

mobil  602 508 252 (Eurotel)
mobil  605 167 732 (TMobile)

PointRed2.gif (695 bytes) Přihlášení:
kdo budete mít zájem o tuto akci a víte, že se jí zúčastníte, 
mejlněte prosím 
na @dresu poslat E-Maildorka@orl-ambulance.com

PointRed2.gif (695 bytes) kdo - kolik lidí přijede
PointRed2.gif (695 bytes) kdy přijedete, kdy odjedete

všechny zdraví
odkaz naDorka


originální pozvánku od Dorky si můžete stáhnout zde

Odkazy na starší sestry této akce:

rok pozvánka history fotky
1999 clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTory z akce clickni si na mě - a ukážu ti OBRÁZKY z akce
2001 clickni si na mě - a ukážu ti POZVÁNKU na akci clickni si na mě - a ukážu ti HISTory z akce clickni si na mě - a ukážu ti OBRÁZKY z akce
2002     clickni si na mě - a ukážu ti OBRÁZKY z akce

odkaz naHonza Brč


odkaz na hlavní stránku www.BBCC.cz
BBCC - hlavní stránka
správce stránky: odkaz naHonza Brč
e-mail: poslat e-mailBrc@BBCC.cz
naposledy upraveno:
02.10.2003 11:25